No Spend November Uitgaven Detox

No Spend November is niet voor iedereen even gemakkelijk. Soms gaat uitgeven heel erg gedachteloos, en No Spend November is een perfect moment om daar eens goed bij stil te staan en jezelf bewust te worden van jouw koopgedrag. Ik help je graag een handje, met de gratis No Spend November Uitgaven Detox printable, die je zelf thuis kunt uitprinten en gebruiken.

Uitgaven detox

Wat is de Uitgaven Detox?

De Uitgaven Detox voor No Spend November is bedoeld om inzicht te krijgen in alles wat je eigenlijk wel wilde kopen, maar niet hebt gedaan. Het is namelijk No Spend November, en voor veel mensen betekent dit dat ze in hun spelregels zetten dat ze op een bepaald gebied waar ze het lastig vinden om binnen budget te blijven willen besparen. Maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is. Om jezelf gemotiveerd te houden en trots op jezelf te kunnen zijn over wat je gepresteerd hebt, hou een Uitgaven Detox lijst bij.

Hoe werkt dit?

Op deze Uitgaven Detox lijst hou je alles bij wat je heel graag wilde kopen tijdens No Spend November, maar niet hebt gedaan. Je geeft aan wat je wilde kopen, op welke datum en waarom. Ook zet je erbij welk bedrag jouw aankoop geweest zou zijn, als je het wél had gedaan.

Tijdens No Spend November kun je zo goed zien hoe vaak je jezelf al hebt kunnen inhouden. En dat is enerzijds heel goed voor de motivatie, maar ook om je bewust te worden hoe vaak je normaal gesproken gedachteloos iets koopt. Door hier heel bewust bij stil te staan, kun je jezelf echt gaan afvragen of je er wel blij van wordt.

Aan het eind van de maand vul je de laatste kolom in, waarin je bepaald of je het toch echt gaat kopen, of al gekocht hebt. Je hebt dan de tijd gehad om er over na te denken en maakt dan sowieso de juiste keuze.

Hoe ziet mijn Uitgaven Detox er uit?

Ook ik heb het af en toe best moeilijk tijdens No Spend November. Het helpt ook niet mee dat ik regelmatig op Instagram te vinden ben, en zo een heleboel advertenties voor mijn neus krijg. Maar ik hou vol!

Mijn Uitgaven Detox lijst, dus alles wat ik wilde kopen, maar niet heb gedaan, in de eerste 10 dagen van No Spend November ziet er zo uit.

Uitgaven detox

Gratis download!

En deze leuke tracker wil ik jou natuurlijk niet onthouden. Je kunt deze dus gratis downloaden via de onderstaande knop. Alleen nog even zelf printen, en je kunt aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.