Advertentie disclaimer

Op OneBrokeGirl.nl maak ik gebruik van advertenties, gesponsorde posts en affiliate links om inkomsten te genereren. Ik ben hier graag transparant in, en daarom heb ik uitgewerkt wat ik gebruik, wat dit voor jou betekent en hoe dit van invloed is op hetgene wat ik schrijf (niet dus!)

Advertenties

Tussen mijn blogberichten zie je soms advertenties langskomen die een beetje gerelateerd zijn aan de blog. Ik maak hiervoor gebruik van Google Adsense. Deze kijkt naar de pagina waar ik de advertentie op plaats en toont op basis van de teksten die ik schrijf advertenties die Google Adsense relevant vindt. Wanneer je op deze advertenties klikt en iets besteld, krijg ik daar een hele kleine vergoeding voor. Jij betaalt uiteraard niets extra!

Affiliate links

Wanneer ik een blogbericht schrijf kijk ik na afloop of er zogenaamde ‘Affiliate links’ beschikbaar zijn voor de links die ik wil tonen in het bericht Een affliate link is een link naar een pagina waarmee te herleiden is dat deze op mijn website is geplaatst. Ook hier krijg ik een hele kleine vergoeding wanneer je op de link klikt en je een bestelling plaatst, en jij betaalt hier uiteraard niets extra. Ik maak nooit blogs alleen maar om een affiliate link erin te kunnen zetten, maar schrijf eerst mijn teksten en zoek daarna links erbij.

Ik maak gebruik van de volgende affiliate programma’s en netwerken:

  • Bol.com: ik link naar producten die ik ook daadwerkelijk via Bol.com koop, en toon soms plaatjes van boeken of producten die ik interessant vind.
  • Tradetracker: dit is een platform waarbij verschillende bedrijven zijn aangesloten. Ook hier toon ik links van producten die ik gebruik of interessant vind. Als ik niet achter een product sta, link ik daar niet naar toe!