Elk jaar automatisch overstappen van energie leverancier zónder iets te doen

Iris - One Broke Girl

Als 'nog net een millennial' woont Iris samen met haar Engelse man en fantastische dochtertje Penny in Eindhoven. Iris schrijft graag over alles wat met geld te maken heeft en geniet ontzettend van het inspireren en helpen van mensen met financiële zaken.

4 reacties

  1. Mila schreef:

    Goeie tip. Vraag me alleen af of het loont als je zonnepanelen hebt en stadsverwarming

    • Ik moet bekennen dat ik daar niet genoeg van af weet om dit te beantwoorden. Ik heb zelf geen stadsverwarming en ook (nog) geen zonnepanelen. Mijn verwachting is dat het vooral interessant is voor mensen die ook gas afnemen, maar zeker het onderzoeken waard.

  2. Interessant, met name als ze een functie hebben waar je kunt kiezen uit alleen écht groene stroom. Want dat is voor mij wel een harde eis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.