Mijn 5: Vijf keer een leuk cadeau voor een 5 jarig huwelijk

Vandaag ben ik 5 jaar getrouwd! Hoera! Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe nerveus ik was in de dagen voor de bruiloft, maar ook hoe ik helemaal relaxed wakker werd op de dag zelf en juist bij mijn man de zenuwen toesloegen. Gelukkig zeiden we allebei ‘JA’ en zijn we getrouwd. De laatste 5 jaar zijn voorbij gevlogen. En wat waren het een prachtige jaren, waarin we hebben genoten, ons huis hebben gekocht en onze dochter Penny hebben mogen verwelkomen in de wereld. Tijd voor een leuk cadeau om ons jubileum te vieren. Ik zet vandaag 5 cadeau’s voor een 5 jarig huwelijk voor je op een rijtje.

Cadeau 5 jarig huwelijk

Houten snijplank

Een 5-jarig huwelijk is een zogenaamd ‘houten huwelijk’, dus hoe leuk is het om in te spelen op dit thema en iets van hout te geven? Houden jij en jouw man van heerlijk borrelen op de vrijdagavond met een glaasje wijn en een kaasplankje? Misschien is deze snijplank van olijfhout dan wel hét cadeau om te geven.

Voor mijn man zou een houten massageroller het overigens beter doen, want hij heeft altijd last van zijn voeten.

Krasposter

Is jouw man net zoals de mijne helemaal gek op films? Wat dacht je dan van een krasposter met de 100 beste films, die je weg kunt krassen als je ze hebt gezien? En daarna kun je eindeloos discussiëren over of een film wel écht in die top 100 thuis hoort. Dat is een deel van het plezier.

Natuurlijk bestaat een krasposter ook in de vorm van een wereldkaart, om te dromen over alle reizen die je nog met elkaar wilt maken. Een prachtig cadeau voor een 5 jarig huwelijk.

Jouw man’s favoriete parfum

Misschien een beetje afgezaagd, maar mijn kerel wordt hier altijd wel blij van. Wij hebben toen we een weekendje in Antwerpen verbleven een aantal jaren geleden bij parfumeur ‘Perfume Stories‘ een heerlijke, bij mijn man passende parfum uitgekozen. Maar deze is niet zomaar bij Douglas te verkrijgen en moet dus online worden besteld. Een prachtige verrassing dus!

Weekendje weg

Een wat duurdere optie, maar zeker als je kinderen hebt en niet altijd meer de ruimte hebt om veel tijd met elkaar alleen te besteden, is dit het zeker waard. Een weekendje weg met manlief! Wij gingen afgelopen weekend naar Utrecht, en verbleven in een heerlijk hotel midden in de stad. We hebben gegeten en gedronken, geshopt en gezwommen, en hebben zelfs een filmpje kunnen pakken. Het voelde echt als een hele lange date. Heerlijk.

Wij boeken altijd onze hotelkamer via Hotels.com, omdat je daar kunt sparen voor gratis nachten. Als je dan 10 overnachtingen hebt betaald, krijg je de volgende gratis. Voordat Corona begon moest mij man regelmatig op reis voor zijn werk, en telden de gratis nachten vrij snel op. Maar zelfs als het niet zo snel gaat, is het mooi meegenomen toch?

Of pak jezelf gewoon in!

Het mooiste cadeau wat hij zich kan wensen voor het vieren van een 5 jarig huwelijk ben jij toch? Dus waarom niet jezelf inpakken met een grote strik en een stoute avond met z’n tweeën beleven? Leuke strikken die ervoor zijn gemaakt om jezelf in te pakken, vind je bijvoorbeeld bij bol.com, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf met breed lint aan de gang te gaan.

Omdat we afgelopen weekend al een heerlijke tijd hebben beleefd in Utrecht, geef ik manlief vandaag een piepklein cadeautje: een paar sokken van zijn favoriete merk.

Deze post bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij op een link klikt en bij dat bedrijf iets aanschaft, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt natuurlijk niets extra. Heb je hier vragen over? Lees dan de advertentie disclaimer.

One Comment on “Mijn 5: Vijf keer een leuk cadeau voor een 5 jarig huwelijk”

  1. Gefeliciteerd!! Wij zijn straks in november alweer 10 jaar getrouwd, nu met corona en een pasgeboren baby zal een weekend weg moeilijk worden. De film kras poster en de strik om mezelf in te pakken heb ik opgeschreven, super leuke tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.